Alle collectiesProblemen oplossen
Hoe geef ik Chargee Support tijdelijk toegang tot mijn adres?
Hoe geef ik Chargee Support tijdelijk toegang tot mijn adres?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt in de Chargee app eenvoudig onze Support afdeling toegang geven tot jouw adres.

Voeg Chargee Support toe

Geef Chargee Support alleen toegang om je te ondersteunen bij het oplossen van een probleem met Sparky of de Chargee app. Neem voordat je toegang geeft via de chat, mail of telefoon contact op om aan te geven waarom je wilt dat onze support afdeling meekijkt.

Alleen gebruikers met de rol Beheerder kunnen wijzigingen aanbrengen op jouw adres.

1. Ga naar Profiel

2. Kies onder 'Huis & Energie' het adres waar je Support toegang wilt verlenen

3. Naast "Chargee support" klik je op het schuifje (fig 1).

4. Chargee Support wordt nu uitgenodigd als gebruiker op je adres

Door het schuifje uit te zetten verwijder je Chargee Support van je adres. Chargee Support wordt altijd toegevoegd als Gast aan je adres.
ā€‹

figuur 1