Wat is Chargee en hoe werkt het?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Chargee app neem je energie in eigen hand. Wij zorgen voor realtime inzicht en voorspellingen. Jij voor slim en zuinig energieverbruik. Sparky, onze realtime energiemeter, klik je in de P1 poort van je slimme meter. Nadat je Sparky hebt verbonden met wifi via onze app, zie je binnen enkele seconden het energieverbruik van je huis in de Chargee app.

Volg live jouw energieverbruik

Klik Sparky eenvoudig in je slimme meter en zie op de seconde nauwkeurig je stroomverbruik in de app.

Voorspellingen

Bekijk je toekomstige verbruik en teruglevering tot 1 jaar vooruit. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Historische analyse

Vergelijk jouw verbruik per dag, week, maand of jaar en bespaar op je energiekosten.

Bespaar met inzicht

De metingen van Sparky helpen je om de energieslurpers in je huis te vinden.