Alle collectiesGebruik van ChargeeGebruikers en adressen
Hoe kan ik meerdere gebruikers toevoegen?

Nodig vrienden en familie uit voor Chargee

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hele huishouden toegang geven tot Chargee? Je kunt in de Chargee app eenvoudig extra gebruikers toevoegen.

Voeg een gebruiker toe

Let op: Alleen gebruikers met de rol Beheerder kunnen een gebruiker toevoegen aan een adres

1. Ga naar Profiel

2. Kies onder 'Huis & Energie' het adres waar je een gebruiker aan toe wil voegen

3. Ga naar Gebruikers

4. Tik op de knop Voeg een gebruiker toe

5. Vul de Voornaam, Achternaam, E-mailadres en Rol in van de gebruiker die je toe wil voegen. Klik hier om meer te weten over de verschillende rollen en rechten

6. Tik op de knop Voeg gebruiker toe

7. De persoon die je toe wil voegen ontvangt een uitnodiging op het e-mailadres wat je hebt ingevuld

Gebruiker zonder Chargee account: ontvangt een e-mail met een magische link om in te loggen op de Chargee app.

Bestaande Chargee gebruiker: kan inloggen met bestaande e-mail. Bestaande gebruikers hebben al een bestaand adres en kunnen van adres wisselen door op het huis icoontje in de rechterbovenhoek van het startscherm te tikken.

Goed om te weten

• Alleen gebruikers met de rol Beheerder kunnen een gebruiker toevoegen aan een adres

• Als Gast zie je alleen de Beheerders van een adres. In verband met privacy zie je geen andere Gasten

• Verander je jouw naam? Dan wordt deze aangepast op alle adressen waarop je bent uitgenodigd