Alle collectiesProblemen oplossenAccount
Hoe verwijder ik mijn account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jammer dat je geen gebruik meer wilt maken van Chargee. Je kunt je account verwijderen door deze stappen te volgen:

1. Open de Chargee app

2. Ga naar Profiel

3. Ga naar Mijn gegevens

4. Scroll naar beneden en druk op Verwijder account

5. Stuur ons een chatbericht met het verzoek om je account te verwijderen

Na het verwijderen van je account worden je gegevens en instellingen van de app gewist en kun je niet meer inloggen of gebruikmaken van de app.

Het verwijderen van je account is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je je account wilt verwijderen voordat je deze stap neemt.