Hoe koppel ik mijn SolarEdge omvormer?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je begint: Om een SolarEdge koppeling te maken heb je jouw mySolarEdge-accountgegevens nodig. Dit is het e-mailadres en wachtwoord wat je gebruikt om in te loggen op het SolarEdge monitoringsportaal. Er is geen API-sleutel nodig.

Koppel je SolarEdge omvormer in de Chargee app

1. Open de Chargee app

2. Open je Profiel

3. Kies onder 'Huis & Energie' het adres waaraan je de omvormer wil koppelen

4. Selecteer Koppelingen

5. Selecteer Voeg koppeling toe

6. Selecteer Zonne-omvormers

7. Selecteer SolarEdge

8. Volg de stappen en log in met je mySolarEdge-accountgegevens

Vereisten en functionaliteit

• Je SolarEdge omvormer moet verbonden zijn met een internetverbinding

• Je zonverbruik wordt per kwartier getoond in de Chargee app. Het is niet mogelijk om live je zonverbruik en opwek te zien

• Let op: API-koppelingen van partners zijn afhankelijk van stabiliteit, snelheid en accuraatheid van apparaten en diensten van derden. Chargee kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het aanbod en correct functioneren van API's van derden. Werkt de koppeling niet meer? Probeer het opnieuw of neem contact met ons op via [email protected].