Alle collectiesInstallatie en compatibiliteitKlimaat
Hoe koppel ik mijn airco, warmtepomp of thermostaat?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppel je airco, warmtepomp of thermostaat in de Chargee app

Met het koppelen van je airco, warmtepomp of thermostaat in de Chargee app zie je de status (koelen/verwarmen) en temperatuur van het apparaat.

Voordat je begint: om je airco, warmtepomp of thermostaat te koppelen met de Chargee app heb je de inloggegevens nodig (e-mail en wachtwoord) die je gebruikt voor het account van de app van je airco, warmtepomp of thermostaat.

1. Open de Chargee app

2. Open je Profiel

3. Selecteer onder 'Huis & Energie' het adres waaraan je het apparaat wilt koppelen

4. Selecteer Koppelingen

5. Selecteer Voeg koppeling toe

6. Selecteer de categorie Klimaat

7. Selecteer het merk van je apparaat

8. Volg de stappen om je airco, warmtepomp of thermostaat te koppelen

Het koppelen van je airco, warmtepomp of thermostaat met de Chargee app is tijdelijk in beta. Deze functionaliteit valt in de toekomst onder het betaalde Premium abonnement. Lees meer over onze abonnementen op onze website

Beschikbare merken

In de Chargee app kun je met de volgende airco-, warmtepomp- of thermostaatmerken koppelen:

• ADAX

• Bosch

• DAIKIN

• EcoBee

• Fujitsu

• Honeywell

• Micro Matic

• Mill

• Mitsubishi

• Nest

• NIBE

• Panasonic

• Resideo

• Sensibo

• Tado

• Toshiba

Staat jouw merk er niet tussen of wil je weten of jouw model ondersteund wordt? Laat het ons weten via de chatfunctie in de app of mail ons op [email protected].

Vereisten en functionaliteit

• We raden je aan om een uniek gegenereerd wachtwoord te gebruiken voordat je inlog- of autorisatiegegevens moet invullen in de Chargee app. Je stemt ermee in dat je inloggegevens worden opgeslagen en gebruikt door Chargee om gegevens van jouw elektrische auto te verzamelen

• Let op: API-koppelingen van partners zijn afhankelijk van stabiliteit, snelheid en accuraatheid van apparaten en diensten van derden. Chargee kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het aanbod en correct functioneren van API's van derden.
    ā€‹
    Werkt de koppeling niet meer? Probeer het opnieuw of neem contact met ons op via [email protected].