Alle collectiesProblemen oplossenAccount
Ik kan niet inloggen in de app. Wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In onze app hoef je geen wachtwoord in te stellen om in te loggen. In plaats daarvan ontvang je een e-mail met daarin een link om in te loggen.

Als het niet lukt om in te loggen op de Chargee app, dan zijn er een aantal stappen die je kunt nemen:

1. Controleer of je de juiste e-mail hebt gebruikt
    Het kan zijn dat je per ongeluk een ander e-mailadres hebt gebruikt dan waar de magische link naartoe is gestuurd.

2. Controleer je spamfolder
    Soms kan het gebeuren dat de e-mail met de magische link in je spamfolder belandt. Controleer dus ook je spamfolder.

3. Controleer of je internetverbinding goed werkt
    Als je internetverbinding niet goed werkt, kan het zijn dat de magische link niet correct wordt geladen.

4. Probeer de app opnieuw te installeren
    Het kan zijn dat er iets mis is gegaan bij de installatie van de app. Probeer de app opnieuw te installeren en kijk of je nu wel kunt inloggen.

Als bovenstaande stappen niet werken, kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].