Hoe koppel ik mijn GoodWe omvormer?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je begint: om je GoodWe omvormer te koppelen met de Chargee app heb je de inloggegevens nodig (e-mail en wachtwoord) die je gebruikt om in te loggen op de GoodWe SEMS portal.

Koppel je GoodWe omvormer in de Chargee app

1. Open de Chargee app

2. Open je Profiel

3. Kies onder 'Huis & Energie' het adres waaraan je de omvormer wil koppelen

4. Selecteer Koppelingen

5. Selecteer Voeg koppeling toe

6. Selecteer GoodWe

7. Volg de stappen om in te loggen op GoodWe en je omvormer te koppelen

Vereisten en functionaliteit

• Je GoodWe omvormer moet verbonden zijn met internet

• Je zonverbruik wordt per kwartier getoond in de Chargee app. Het is niet mogelijk om live je zonverbruik en opwek te zien

• We raden je aan om een uniek gegenereerd wachtwoord te gebruiken voordat je inlog- of autorisatiegegevens moet invullen in de Chargee app. Je stemt ermee in dat je inloggegevens worden opgeslagen en gebruikt door Chargee om gegevens van jouw omvormer te verzamelen

• Let op: API-koppelingen van partners zijn afhankelijk van stabiliteit, snelheid en accuraatheid van apparaten en diensten van derden. Chargee kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het aanbod en correct functioneren van API's van derden. Werkt de koppeling niet meer? Probeer het opnieuw of neem contact met ons op via [email protected].